Webshop » Spirituele coaching

Spirituele coaching

spiritual-coaching

Als spiritueel consulent help ik je een klare kijk te krijgen op je situatie en processen. Mijn heldervoelendheid vult mij hierbij aan. Zo krijg je informatie te horen over jezelf en je proces, maar word je ook aangemoedigd om verder te gaan.

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen belevingswereld met de daarbij horende emoties. Ik help je om te aanvaarden wie je bent, om te durven voelen, om te kijken binnenin jezelf zodat je tot inzichten kan komen en zodat je leven een stuk simpeler wordt.

De combinatie van coachen en heldervoelen is voor mij een ideale manier van werken. Zowel lichamelijke als psychische klachten kunnen worden bekeken en besproken. Dit maakt dat ik werk vanuit een holistisch standpunt. Dit betekent dat ik naar jou kijk als persoon, als één geheel. Zo kunnen we de balans van lichaam en geest herstellen. Samen met jou zoek ik waar je blokkades zitten en help je deze op te lossen.

Ik ben ervan overtuigd dat elke ziekte of klacht een emotionele oorsprong heeft. Tijdens een sessie gebruik ik mijn intuïtie om een antwoord te geven op je vragen of om je informatie door te geven. Je kan me, als voorbereiding op een sessie, altijd een foto bezorgen zodat ik een fotoreading kan uitvoeren.

Vanuit mijn eigen levenservaring en processen help ik je vanuit je huidige pijn (emotioneel of fysiek) een helingsproces in gang te zetten. Coaching is voor mij een stukje healing via gesprek. Deze gesprekken ondersteun ik vaker (indien gewenst) met healingsessies en bachbloesems.

Voor wie?

Je kan bij me terecht met algemene of concrete vragen omtrent werk, relaties, financiën,…

Ook help ik je bij je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Enkele voorbeelden van zaken die kunnen worden besproken en waar aan kan worden gewerkt:

-   Het verleden afsluiten
-   Zoeken naar jezelf
-   Assertiviteit en zelfvertrouwen
-   Omgaan met angsten
-   Beslissingen nemen
-   Omgaan met depressie, burn-out,...
-   Pesten op school of op het werk
-   Werken aan een relatie (partner, kinderen, collega’s)
-   Overgang naar een nieuwe levensfase (na een echtscheiding, ontslag,…)
-   Omgaan met hooggevoeligheid
-   Steun tijdens je genezingsproces/omgaan met ziekte
-   Alcoholisme en andere verslavingen
-   Je (spirituele) transformatieproces
-   Leven in deze tijd (nieuwetijdskinderen)
-   Verwerking van emotionele of fysieke mishandeling

Ben je hooggevoelig of merk je dat je spiritueel aan het ontwikkelen bent? Vanuit mijn eigen ervaring help ik je methodes te zoeken om jezelf te beschermen en af te sluiten. Energieën kan je leren kanaliseren door eenvoudige oefeningen. Samen met jou zoek ik naar een manier om met je gewaarwordingen en ervaringen om te gaan.


Coachingtraject van 10 sessies:

Door een combinatie van gesprek, reading en healing kan er op meerdere lagen worden gewerkt, al naargelang de thema's die bij jou spelen en wat er ook tijdens de sessies naar boven kan en mag komen.

Reading:
- Kaarten: Lenormand en Tarot
- Fotolezing
- Numerologie
- Astrologie:
        Noordelijke maansknoop (je levenspad/doel)
        Wounded healer (helende levensenergie)
        Combinatie basisplaneten (liefde en levensenergie)

Energetisch werk:
- Basis healing en ontspanning
- Access bars healing
- Familiesystemen
- Clearing statement
- EFT
- MIR-methode

Energetische ondersteuning:
- Bachbloesems
- Kristaltherapie
- Werveltherapie

Stuur een whatsapp berichtje voor een (gratis) kennismakingsgesprek van 15 minuten: 0032 (0)468118150