Consulten

Ieder mens heeft af en toe behoefte aan een luisterend oor, aan oprechte interesse en iemand die je een advies of inzicht geeft waar je even mee verder kunt. Zo iemand wil ik graag voor je zijn.

Tijdens een consult help ik je een antwoord te vinden op allerhande vragen. Je kan ook bij me terecht voor een healing, relaxatie en kristaltherapie.

Heb je behoefte aan energetische begeleiding? Dan kan een gesprek, samen met een eventuele energetische behandeling iets voor jou zijn.

Bij specifieke vragen rond persoonlijke groei, relatie, carrière,... maak ik ook gebruik van de Lenormand kaarten, en bepaalde tarot decks. Deze geven een mooi beeld van je huidige situatie of proces, en wat je mag leren. Deze kaarten dienen vooral als inzicht, en gebruik ik vooral tijdens telefonische en webcam consulten.


Consult via telefoon/webcam

Na afspraak kan een reading plaatsvinden. Hierbij gebruik ik mijn intuïtie en heldervoelendheid, eventueel in combinatie met de kaarten. Ik geef je meer inzicht in jezelf en je huidige situatie zodat je makkelijker kan omgaan met eventuele blokkades of problemen.
Je kan bij me terecht met vragen over persoonlijke en spirituele ontwikkeling, relaties, werk,...
Een consult kan steeds worden gecombineerd met een energetische behandeling (op afstand).


                             boeddha-bloemen2


Wat mag je van een reading of consult verwachten?

Een uitgebreid consult geeft je een duidelijk beeld van wat er belangrijk is in je leven en wat je mag verwachten. Bij een telefonisch consult werk ik aan de hand van je naam (en eventueel een recente foto) en kunnen alle belangrijke aspecten van je leven worden besproken. Automatisch krijg ik de informatie door die op dat moment het meest belangrijk voor je is. Dit kunnen concrete zaken zijn wat betreft werk, financiën en relatie.

Zo is ook je eigen ontwikkeling belangrijk en probeer ik je gevoels- en belevingswereld zo concreet mogelijk te beschrijven. Hierdoor kan je makkelijker tot bepaalde inzichten komen. Lichamelijke ongemakken of energetische blokkades kan ik makkelijk aanvoelen aan de hand van je foto. Hier kan ik verder op invoelen en je de energie sturen die je kan helpen bij je heling. Als je hier meer info over wenst, vraag me dan gerust naar een behandeling op afstand of in de praktijk.

Bij een uitgebreid consult gebruik ik o.a. de Osho Zen Tarot om je bewust te maken van je innerlijke krachten en invloeden van buitenaf. Deze kaarten geven ook inzichten die je helpen om je huidige situatie beter te begrijpen en hier anders mee om te gaan. Zo weet je waar je naartoe evolueert en dat alles gebeurt om je verder te helpen in je proces.

Je kan ook kiezen voor een specifiek consult, zoals een kristalreading of chakrareading.


Relatieconsult

Als je graag meer weet over een bepaalde relatie dan kan ik jullie verbinding in kaart brengen. Zowel familie-, vriendschaps- en liefdesrelaties kunnen van naderbij worden bekeken. Aan de hand van jullie namen (en eventueel foto’s kunnen vooraf worden doorgestuurd) maak een beschrijving van jullie persoonlijkheid en voel ik in op jullie verbinding. Ik ga na wat er tussen jullie speelt en wat je kan ondernemen om dichter naar mekaar toe te groeien of hoe je bepaalde problemen kan aanpakken. Ik kan je helpen de andere persoon beter te begrijpen en makkelijker met bepaalde conflicten en problemen om te gaan.
Bij een relatiebreuk help ik jou om deze te verwerken en een plaats te geven. Een healing kan je hierbij ondersteunen.

Bij zielsconnecties (tweelingzielen/tweelingvlammen/soulmates) help ik jou om jouw eigen stukje te bekijken en waarom jij de verbinding met de ander zo sterk aanvoelt. Ik maak een beeld van jullie beide energieën, jullie proces en waar jouw kracht zit in deze verbinding.

Bij relatieconsulten respecteer ik de privacy van de betrokken persoon en ga dus niet in op vragen die niets te maken hebben met jullie verbintenis.

Wil je samen aan jullie relatie werken? Neem dan telefonisch contact op, zodat ik jullie beiden kan begeleiden op een manier die voor jullie aangenaam is (coaching, individuele gesprekken, eventueel gevolgd door gezamenlijke en aparte energetische sessies).

Video Consult

Een videoconsult is een korte opname die jou meer inzicht geeft in jezelf. Bij deze reading laat ik me vooral leiden door de kaarten en gebruik ik verschillende decks. Het voordeel van deze reading is dat je deze meerdere malen kan bekijken. Je krijgt de link naar jouw video via mail doorgestuurd.
Een overzicht van alle consulten via video kan je hier bekijken, en eventueel bestellen.


Dieren

Net als bij mensen kunnen er ook bij dieren fysieke en emotionele blokkades voorkomen. Wanneer je meer over je dier wil weten kan ik een reading doen op basis van een foto van je dier. Hierbij krijg ik meer informatie over persoonlijkheid en karaktereigenschappen. Bij dieren is het vaak makkelijker om bepaalde energieën waar te nemen.
Ook is het mogelijk om healing (op afstand) toe te passen.