Webshop » Gastenboek

Gastenboek

Om een berichtje in mijn gastenboek te plaatsen kan je een mailtje sturen naar
info@leniconsulting.be met de vermelding 'gastenboek'

Danielle, 17 september 2017

Lieve Leni, ik wil je bedanken voor alles! Na ons gesprek en twee behandelingen voel ik me helemaal anders. Ik ben minder emotioneel en minder gevoelig. Ook twijfel ik minder aan mezelf en sta ik 's morgens op met een veel beter gevoel.
Er zijn weinig therapeuten die zoveel tijd nemen voor hun mensen als jij. Daardoor voelde ik me heel welkom. Veel liefs, Dani


Geert, 12 september 2017

Met heel veel plezier laat ik je weten dat ik me veel meer ontspannen voel na de sessies en beter met stress situaties kan omgaan. Ik ben rustiger geworden en zou een sessie zeker aanraden aan iedereen die een zware periode heeft gehad in het leven, of al heel veel heeft meegemaakt. Na een sessie voelt de pijn minder. Emotioneel, maar ook mijn lichaam voelt beter. Het is gemakkelijker om te dragen, meer op een afstand. Ik vond het een zeer liefdevolle ervaring. Ook heel fijn dat je niet je problemen in detail hoeft te vertellen.
Mvg, Geert


Annick, 1 september 2017

Hallo Leni, ongeveer 6 weken geleden had ik een eerste keer een acess bar healing bij jou. Ik vond het gesprek vooraf al heel verhelderend en rustgevend. Tijdens de behandeling viel ik in een diepe ontspanning, zoals een slaap, alleen was ik bij bewustzijn. Er flitsten beelden door mijn hoofd van het verleden, en ik voelde warmtegolven.
Na de behandeling was ik licht en wist ik niet zo goed wat te zeggen :-)
De dagen nadien werd ik wel een paar keer met mijn angsten geconfronteerd, maar tot mijn grote verbazing kon ik er anders mee om gaan.
De tweede behandeling was helemaal anders, doordat ik voelde dat er zoveel in mijn lichaam ging bewegen, alsof ik door mekaar werd geschud.
Nu zijn we meer dan een maand verder en ik voel me algemeen rustiger, ben minder moe en heb minder angsten of kan er veel beter mee omgaan. Ik heb ook niet meer het gevoel dat ik geleefd word.
Heel erg bedankt voor deze prachtige ervaringen. Tot binnenkort! Annick

Dana, 18 juli 2017

I love your site and your shop. The energy and love is amazing.I battle to find like-minded people and its wonderful to have the guidance that you give.


Karen Holbrecht, 11 maart 2017

leni is een specialiste in haar werk, niets dan lof, ook voor het consult (dat heeft me heel erg deugd gedaan) :)


Celine, 10 februari 2017

Bedankt voor het fijne en warme gesprek. Je bent een wijze vrouw die weet wat ze doet en zegt. Je rust is een inspiratie. Ik ben ook weer tevreden met mijn kristallen. Bedankt voor je tijd. Liefs, C.

Ouafa, 10 september 2015

Lieve Leni,

Jouw manier van werken is zo liefdevol,
Het gevoel dat je mij geeft is ook altijd waardevol.
Het geeft mij een bepaalde kacht,
Eerlijkheid en zuiverheid worden in woorden volbracht!
De juiste antwoorden op het juiste moment,
Daarom Voor jouw lieve Leni dit gedicht als
Compliment!

Ouafa

Kaitana, 15 maart 2015

Leni,

Ik wil U bedanken voor ons gesprek.
Uw gave, uw eerlijkheid en uw rust..
je had alles bij de juiste einde, zonder enige informatie wist u het plaatje.
U heeft mij rust gegeven voor die ik nodig had,
Mij vertrouwen gegeven in waarnaar ik opzoek was.
Ik kan niet in woorden schrijven hoe dankbaar ik U ben voor uw eerlijkheid, vertrouwen en duidelijkheid die U mij gaf in ons gesprek..
Ik vond het heel fijn, en zal hier heel veel baat van hebben aankomende tijd.
U heeft mij veel inzichten gegeven die ik zelf niet zag.
Vooral mijn ogen geopend, om mijn kracht te gaan inzien en benuttigen en eens op te staan voor mijzelf.
Ook heeft U mij terug op de weg gezet, met gevoel van zekerheid.
Ik kan u niet genoeg bedanken hiervoor.
U heeft niet alleen mij geholpen maar door dit gesprek indirect mijn dochter,door mij te helpen. Ik heb diepe respect en bewondering voor u. Ik hoop u nog eens te spreken.

heel veel liefs,
KaitanaMieke, 29 oktober 2014, Aalst


Héél véél succes met de nieuwe start Leni! De website ziet er fantastisch uit!
Johan & Mieke


Anja, 17 augustus 2014, Dendermonde

Leni, ik heb je al heel lang niet meer gesproken of gezien, maar heb wel vaak aan je gedacht, en gezocht naar tijd om eens langs te komen...en nu kom ik nog eens kijken op je site, en je straalt zoals altijd :-)
Binnenkort kom ik eens langs voor nieuwe edelstenen. Hopelijk kunnen we dan bijpraten.
Groetjes, Anja

Reactie:
Je bent altijd welkom! Fijn om nog eens van je te horen! Ik ben benieuwd :-)


David, 13 maart 2014, Aalst

    
Leni, de rust tijdens de behandeling van gisteren heeft me veel deugd gedaan. Ik heb het gevoel dat ik nu meer contact heb met mijzelf. Ik ben zeer tevreden over je aanpak en heb respect voor wat je doet. Je ziet me zeker terug. Bedankt voor alles.


Agnes, 22 januari 2014, Erpe-Mere
    
Heel veel rust heb ik gisteren en vorige week bij u gevoeld. Bedankt voor het gesprek en de behandeling. Ik voel me een stuk meer ontspannen en heb goed geslapen. Ik voel me ook meer gelukkig, op de één of andere manier. Ik ben benieuwd naar onze volgende afspraak!

Reactie:
Dank voor je berichtje, Agnes! Het is iets wat ik vaker hoor: mensen voelen zich meer ontspannen en positiever, waardoor ze zich ook gelukkiger voelen. Ik ben blij voor jou 
Groetjes, Leni


Veerle, 06 januari 2014, Erpe-Mere
    
Ik wil u bedanken voor het uitgebreide gesprek van gisteren. U gaf mij een andere kijk op mijn situatie en mijn hyperventilatieklachten. U weet waarover u praat. Het gesprek en de behandeling hebben rust gebracht en daar ben ik heel tevreden om. U hoort nog van mij.
Veerle S.
Reactie:
Ik ben blij dat ik mijn ervaringen met je heb kunnen delen. Geloof vooral in jezelf! Leni


Christiane, 21 december 2013, Aalst
    
Prettige feestdagen! Liefs, Chris 

Reactie:
Voor jou eveneens een fijne kerst en een gelukkig 2014!

Carine, 19 december 2013, Gent
    
Je hebt een gave Leni. Je zal nog heel veel mensen helpen en gelukkig maken. Wij zijn je al heel erg dankbaar. Mooie pagina,doe zo verder!
Groeten, C & K

Reactie:
Bedankt voor jullie berichtje  Doet me plezier!


Monique, 21 november 2013, Wetteren
    
Ik ben heel dankbaar voor de behandelingen en gesprekken met jou Leni. Toen ik voor de eerste keer bij jou kwam, zat ik diep in de put. Ik had vele gezondheidsklachten en zag geen uitweg meer. Bedankt om me opnieuw moed te geven en me te helpen de zaken van een andere kant te bekijken. Ik ben ook helemaal anders gaan kijken naar mezelf en dat maakt dat ik me heel wat beter voel. Leni, ik ben je enorm dankbaar, voor je steun, kracht en fijne energie!
Ik kijk altijd uit naar de behandelingen, deze zijn zeer aangenaam en apart. Een aanrader als je op zoek bent naar rust.

Groetjes,
Monique


Natasha, 24 oktober 2013, Breda
    
Hoi Leni,

Vanavond las ik je tekst over genezing en bezocht zo je website. Je schrijft erg pakkende teksten en je website bevat erg nuttige info. Doe zo verder en veel succes!

Liefs,
Natasha


Chris, 21 oktober 2013, Aalst

Ik kom regelmatig jouw website bezoeken en laat heel graag een bericht achter.
Ik lees hier ook over de mangosteen. Ik ben heel tevreden dat je mij het sap hebt bezorgd. Het voelt inderdaad heel goed. Ik slaap beter en voel me minder ziek. De sessie was heel ontspannend en ik voel me nu ook heel erg anders.
Ik kijk uit naar mijn volgende afspraak.
Groetjes, Chris


Katrien, 17 oktober 2013, Aalst

Liefste Leni,
Ik schrijf dit bericht omdat ik een hele rustige nacht heb gehad na de sessie gisteren. Ik ben helemaal ontspannen naar huis gegaan en ben deze morgen eindelijk na lange tijd uitgerust wakker geworden. Dit is echt wel een duim waard!
De houtjes heb ik net gebrand en ik vind de geur enorm rustgevend. Bedankt voor de tips en de fijne ervaring.
Groetjes,
Katrien

Reactie:
Da's graag gedaan, Katrien. Ik ben erg blij dat je eindelijk eens goed hebt geslapen. Je ziet, het lukt allemaal wel. Alvast fijn weekend en bedankt voor je berichtje!


David, 04 oktober 2013, Ninove
    
Ik sluit mij volledig aan bij wat deze mensen hebben geschreven in uw gastenboek. Uw site geeft helemaal weer wie je bent: rustig en licht. Ik ben blij dat ik u heb gevonden.


Greet, 19 september 2013
    
Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor al je hulp, je luisterend oor, je rust. Ook je website ziet er geweldig uit. Doe zo verder!
Groetjes,
Greet

Reactie:
Da's heel erg graag gedaan, Greet. Bedankt voor je berichtje!


Chris, 11 september 2013, Dendermonde
    
Vorige week had ik mijn derde behandeling bij Leni. Ik voel me meer ontspannen en heb minder spierpijn en slaap ook beter dan enkele weken geleden. Ik ben heel blij dat ik hier terecht kan. Ik voel me heel veel geholpen.
Bedankt Leni!

Reactie:
Fijn om te lezen dat je je beter voelt!
Groetjes, Leni


Elke Coppens, 17 augustus 2013
    
Liefste Leni,
Thanks voor het fijne gesprek van gisteren. Ik voel me vandaag al veel beter en zie de dingen nu toch iets anders. Je hebt trouwens een hele mooie website. Ik zal zeker je stukjes lezen!
Groetjes,
Elke

Reactie:
Fijn om te horen dat je je beter voelt! Laat me zeker weten hoe het verder gaat. Veel succes  Liefs, Leni


Ellen, 03 juli 2013, Geraardsbergen
    
Begin april besloot ik enkele behandelingen bij jou te volgen. Ik had al een hele weg afgelegd maar vond geen gehoor bij dokters en therapeuten. Leni, jij hebt me geholpen om terug rust te vinden en daar ben ik je eeuwig dankbaar voor! Ik hoop dat je op deze manier nog heel veel mensen mag helpen. Je bent een super meid!

Reactie:
Lieve Ellen, bedankt voor je berichtje.
Je had inderdaad al een hele weg afgelegd, maar je was ook al een stuk sterker geworden. Ik ben blij dat je je nu veel beter voelt. Je mag trots zijn op jezelf!
Laat me zeker weten hoe het verder met je gaat 
Groetjes,
Leni


Joyces, 05 juni 2013
    
Leni,

Jou fotolezing heb ik met verbazing zitten lezen. Alles klopte zo, je ziet in waar ik tegen aan loop en waar ik nog aan mag werken. Om deze bevestiging te krijgen op deze manier geeft mij weer wat extra kracht om mijn eigen proces te blijven doorlopen en weet ik dat ik op de goede weg zit. Tijd is inderdaad lastig, en misschien is dat maar goed ook. Ik ga eerst maar met mijn eigen stukje verder. Dank je wel voor de inzichten en de bevestigingen, dank je wel voor je eerlijkheid en puurheid. Ga zo door!

Groet Joyce

Reactie:
Bedankt voor je berichtje Joyce  Doet me plezier!


Viviane, 11 mei 2013, Aalst
    
Liefste Leni,
Ik las je artikel over afvallen en gezondheid en kwam zo op je website terecht. Die ziet er trouwens geweldig uit!
Ik ben nu al twee maanden aan mezelf aan het werken en ben zo blij dat jij er voor me bent. Onze gesprekken hebben me heel wat doen inzien en ook de producten doen me goed. Ik ben mijn eerste kilootjes kwijt en ik voel dat mijn lichaam herstelt. Hopelijk blijft het de goede kant op gaan!
Groetjes,
Viv

Reactie:
Lieve Viv, ik ben blij dat ik er voor je kon zijn. Ik zei je toch dat je de hoop niet mocht opgeven  Doe rustig aan, je komt er wel  Leni


Simon, 07 mei 2013, Antwerpen

Leni, jij inspireert mensen, door gewoon te zijn wie je bent. Je helpt mensen hun passie te vinden, en zo écht te gaan leven. Ik kijk uit naar ons volgende gesprek!


Anne, 01 mei 2013, belgie
    
Lieve Leni,

Ik ben heel blij jou te kennen.Jij voelt precies aan wat ik nodig heb ... een luisterend oor ... en op het juist moment de juiste woorden die heel diep kunnen inslaan en grote veranderingen teweeg brengen. Ook de bachbloesems waren raak en jouw healingen hebben me gesteund in men proces en de juiste duw gegeven.
Bedankt voor alle lieve zorgen en dat vele mensen jou mogen vinden.
Heel veel liefs van mij, Anne

Reactie:
Heel erg graag gedaan, Anne! Bedankt voor je lieve berichtje

 
Inge, 19 april 2013, Gent
    
Bedankt voor de fijne namiddag! Zo kan ik helemaal ontspannen het weekend in  Ik laat je maandag zeker weten hoe alles verlopen is.
Groetjes,
Inge


Sarah, 27 februari 2013, Beveren
    
Ook ik ben blij dat ik bij je ben terecht gekomen! Het gesprek en de sessie hebben me weer moed gegeven! En ik kan me eindelijk weer wat ontspannen. Bedankt voor je hulp!

Reactie:
Graag gedaan! Ik stuur je vanavond nog de info door zoals afgesproken. Groetjes, Leni


Joost, 12 februari 2013, Brugge
    
Fijn om jou te leren kennen! Ik voel me eindelijk begrepen en ben daardoor ook een stuk rustiger. Je bent goed in wat je doet, Leni! Je hoort zeker nog van me.
Groetjes,
Joost

Reactie:
Ik ben blij dat ik er voor je kan zijn. Bedankt voor je berichtje!
Groet, Leni


Valerie, 02 december 2012, Geraardsbergen
    
Ik ben nu twee keer bij je langs geweest voor een sessie en kan dit aan iedereen aanraden. Ik ontspan helemaal tijdens een behandeling en je geeft me ook duidelijke tips. Dank je Leni!

Reactie:
Graag gedaan! Zorg goed voor jezelf 


Kurt, 10 november 2012, Aalst
    
Vroeger stond je ook altijd voor iedereen klaar, nu doe je dit ook in je werk. Het is fijn om te zien dat je je weg gevonden hebt en dat je kan doen waar je goed in bent. Doe zo voort meid 
Groetjes, K.

Reactie:
Dank je 


Kelly, 23 september 2012, Lokeren
    
Leni, ik wil je heel erg bedanken voor het gesprek. Je hebt me zoveel rust gegeven.
Je site is prachtig trouwens!
Liefs, Kelly


Timmy, 03 september 2012
    
Ik sta elke dag versteld van hoe je van je passie je werk hebt gemaakt en maar blijft vorderen... dikke pluim!!
Vera woensdag, 25 april 2012
    
Mooie en duidelijke site! Past helemaal bij jou 


Sabine, 23 februari 2012, Vilvoorde
    
hey leni

prachtige site, en nuttige informatie, echt tof dat je je weg gevonden hebt, ga zo lekker verder xxx sabine
Ben zondag, 15 januari 2012
Even op bezoek geweest en je hebt een duidelijke website. Suc6 van Ben 

Reactie:
Bedankt voor je bezoekje en je reactie!
Groetjes, Leni


Kenneth, 09 januari 2012
    
Super mooie site :-)

Reactie:
Dank je :-)