Webshop » Mangosteen

Mangosteen

Mijn ervaring

In 2007 hoorde ik eerst over de mangosteen en zijn positieve eigenschappen. Omdat ik op dat moment al tien jaar last had van chronische spier- en gewrichtspijnen, en al heel wat middeltjes had geprobeerd, stond ik hier erg sceptisch tegenover. Het duurde tot oktober 2008 eer ik het mangosteensap een kans wou geven.

De eerste weken viel het me op dat ik minder darmkrampen had, ik had namelijk al jaren last van spastisch colon en de gevolgen van een dolichocolon. Ook merkte ik dat mijn maag beter werkte en ik een minder zwaar gevoel had na het eten. Ik leek ook beter en rustiger te slapen, ook mijn angsten namen af. Dat alles maakte dat ik me al een heel stuk beter voelde. Ik was rustiger en kon na lange tijd wat helderder denken.

Na drie maanden nam de spierpijn af en ik kon al eens slapen zonder pijnstiller. Doordat ik minder pijnen had en minder suf was van medicatie, kwam ik meer op krachten. Ik ging in die periode ook erg aan mezelf werken en volgde enkele opleidingen.
Mijn fysieke kracht had ik nog niet terug, maar ik was helder in mijn hoofd en dat maakte een wereld van verschil.

Ik testte een tijd geleden al positief op borrelia (lyme), wat o.a. de zenuwpijnen in mijn voeten zou verklaren. Deze heb ik nu volledig onder controle door mijn dagelijkse portie Xango.

Voor mij heeft de combinatie van Xango en werken aan mezelf ervoor gezorgd dat ik me op heel wat vlakken veel beter voel.

Ik neem nog steeds iedere dag mijn glaasje mangosteensap, en ik voel me daar heel erg goed bij. Na een tijdje ben ik ook de gelaatsverzorging gaan gebruiken, waardoor ik ook definitief van mijn acné en psoriasis ben verlost.

leni-200

De vrucht

De mangosteen of mangostan wordt ook wel eens de 'koningin der vruchten' genoemd. Ze komt uit Zuid-Oost Azië en bevat Xanthonen, sterke antioxidanten die je lichaam beschermen tegen vrije radicalen. In Azië wordt mangosteen al eeuwen traditioneel gebruikt, van uitwendig gebruik tot thee. Om zijn krachtige werking kreeg het dan ook zijn bijzondere naam.

mangostan-fruta

Xango: de vruchtendrank

Xango gebruikt de kracht van mangosteenfruit om een unieke hoeveelheid phytonutriënten zoals xanthonen, catechine, flavonoiden en proanthocyanidins.
Een kleine hoeveelheid (30ml) van deze vruchtendrank is voldoende om een positief effect te ervaren.

In Azië wordt mangosteen al eeuwen traditioneel gebruikt, van uitwendig gebruik tot thee. Deze drank is voor iedereen geschikt.

Ik geef je graag vrijblijvend alle informatie over deze producten. Ook begeleid ik je in je proces, zodat je je snel beter in je vel kan voelen.

Volg het laatste nieuws, lees extra informatie en blijf op de hoogte van promoties via mijn facebookpagina Leni Mangosteen