Webshop » Nieuwe/Volle maan » Volle maan - Supermaan in Steenbok - 13 juli 2022

Volle maan - Supermaan in Steenbok - 13 juli 2022

Alles krijgt stilaan een definitieve bestemming. Als gevolg van de vele veranderingen krijgen vele zaken een nieuwe plaats en dus ook een nieuwe betekenis. Wij komen steeds meer met onszelf in contact waardoor we steeds meer zin hebben om onszelf te laten zien en te laten horen. We worden ons ook bewust van de vele mogelijkheden die we hebben als we dichtbij onszelf blijven en leven naar onze waarheid. Een nieuw begin wacht op ons.

Zon in Kreeft, Maan in Steenbok

De volle maan in Steenbok geeft aan dat alles een definitieve plaats krijgt. Na het zaaien kan alles rustig volgroeien. Zo kunnen wij ook datgene naar buiten brengen wat zich de afgelopen maanden in ons heeft ontwikkeld.
De dagen zijn nu het langst. Door het vele licht kan alles optimaal groeien en is de kracht van groei erg sterk. Alles wat aandacht krijgt, kan gaan groeien en uiteindelijk bloeien.

Niet alleen in de natuur zal alles tot bloei komen, ook wij hebben heel wat om naar buiten te brengen. Alles wat we de voorbije periode in onszelf hebben gevonden, mag gezien worden. We mogen oprecht leven vanuit onze waarheid en onze eigen overtuigingen. Het is belangrijk dat we opkomen voor onszelf en onze stem laten horen. Zo creëren we meer vrijheid, waardoor we eindelijk datgene kunnen gaan doen waar we goed in zijn. We kunnen nu op zoek gaan naar de ruimte en de plaats om onszelf neer te zetten. Zo kunnen we iedereen bereiken als we volledig openbloeien.

Supermaan

Een tweede volle supermaan op rij. Deze supermaan laat ons voelen hoe stevig we staan en waartoe we in staat zijn. Dat zorgt ervoor dat verandering makkelijker gaat. We kunnen merken dat we ons steeds beter aanpassen aan de nieuwe energie en alle veranderingen die daar bij horen. Ook kunnen we zelf vlotter zaken in beweging brengen. Dit komt door ons zelfvertrouwen wat is toegenomen, maar ook omdat we zijn blijven doorzetten, ook wanneer het niet lukte, of wanneer alles heel traag leek te gaan.

We worden ons ook meer bewust van onze identiteit, ons unieke zelf en onze kracht. Dat maakt ons lichtjes rebels, maar dat geeft ons ook net dat vertrouwen om naar voor te stappen en onszelf te laten zien zoals we zijn. We kunnen dus heel veel doorbreken, en de energie helpt ons daar enorm bij.

Heb vertrouwen

Deze volle maan laat ons weten dat we eindeloos vertrouwen mogen hebben. Het is ook belangrijk dat we vertrouwen uitstralen. Geef je medemens je vertrouwen en wees op die manier open en ontvankelijk. Het geven van vertrouwen maakt een eind aan voorzichtigheid, waardoor we volop en krachtig in het leven kunnen gaan staan. Contacten worden hierdoor versterkt en ook nieuwe zaken zullen sneller hun weg naar ons vinden. Zolang we vertrouwen op onze intuïtie kunnen we niets verkeerd doen. Ondanks onze ervaringen kunnen we eindeloos vertrouwen op ons gevoel en de kracht van het universum.

Het is nu belangrijk dat we onszelf losmaken van alle situaties uit het verleden die ons vertrouwen hebben aangetast. Wanneer we opnieuw de kracht van het vertrouwen voelen, kunnen we volledig mee in de nieuwe energie.
Onbewust lossen we ook angsten en spanningen in ons systeem op door vertrouwen te hebben. We laten op die manier geen stress en overbelasting meer toe. We kunnen dan ontspannen en gewoon ‘zijn’.


Alles gebeurt op het juiste moment

We zijn op een punt gekomen dat we aan de slag kunnen met onze innerlijke kracht. Alles wat we hebben geleerd kunnen we nu delen en gebruiken tijdens onze activiteiten. Het mooie hieraan is dat we kansen krijgen om het beste van onszelf te laten zien, zolang we maar ontspannen en geloven dat het ons toekomt. Vertrouw er op dat alles gebeurt op het juiste moment en dat het jou zal gegeven worden.© Leni De Chou