Webshop » Nieuwe/Volle maan » Volle maan - Supermaan in Boogschutter

Volle maan - Supermaan in Boogschutter

Op 14 juni hebben we een volle maan in Boogschutter, de zon staat in Tweelingen.
We hebben eveneens een supermaan. Dat wil zeggen dat de maan dichter bij de aarde staat dan gemiddeld, waardoor haar energie sterker gevoeld kan worden. Ook maken we ons klaar voor de zonnewende, het begin van de zomer.

De volle maan in Boogschutter haalt het avontuurlijke en het speelse in ons naar boven. We kunnen de dagen voor deze volle maan voelen dat we nieuwe dingen willen opzoeken of dat we ons willen losmaken van alles wat ons niet voldoende vrijheid geeft.


Communicatie en relaties

In deze tijd gaat het vooral om communicatie en hoe wij ons opstellen. Dat kan heel wat veranderen in onze contacten, in extreme zin zelfs. Zo kunnen vriendschappen en relaties plots tot een einde komen. Anderen kunnen mekaar weer vinden na een lange periode van afstand of scheiding.
Er wordt op relatievlak heel veel door mekaar geschud en dat kan zorgen voor plotse inzichten, met negatieve, maar ook positieve gevolgen. Het is alsof we nu pas de dingen heel helder zien, maar eigenlijk is het ons innerlijk weten wat duidelijk spreekt. We voelen plots wat we willen, en wat we niet meer willen. De avontuurlijke energie van Boogschutter zorgt ervoor dat we op zoek gaan naar dat wat ons een heel nieuwe en levendige energie geeft.
We kunnen van het ene op het andere moment nood hebben aan iets, en daardoor ook heel snel actie willen ondernemen.

Alles draait dus om relaties en tegengestelden. Wat willen wij, waar willen wij vernieuwing en in hoeverre vinden we dat in onze relaties terug? Hebben we behoefte om ons te verbinden met nieuwe mensen, of om ons net los te maken van anderen?
Bij deze volle maan is communicatie heel belangrijk, en onze houding naar de ander.
Maar ook triggert deze volle maan onze zin voor avontuur, nieuwe dingen, vrijheid,… Alles wat dus om weinig verplichtingen vraagt of ons niet in een structuur of een vast plan houdt.


Energie na de verduisteringen

Dit alles samen vraagt om het naar buiten brengen van onze gevoelens, duidelijk aangeven wat we willen, wat we niet willen, hoe we verder willen in ons leven, en hoe we anderen nog in ons leven willen zien.

En dan bewustzijn, en helderheid scheppen,… een belangrijk thema voor nu en de komende maand. We kunnen plotse inzichten krijgen of plots voelen wat we tekort komen in ons leven, of wat we graag meer ruimte willen gaan geven. We kunnen vooral gaan voelen dat WIJ meer ruimte nodig hebben. Wat hebben wij nodig? Wat hebben wij nodig om ons emotioneel beter te voelen?

We kunnen ons gevoelsmatig door mekaar geschud voelen na de verduisteringen van de afgelopen maanden, maar weet dat je daar heel veel voor jezelf kan uithalen. De energie wil ons iets duidelijk maken. Het is belangrijk dat we aan onszelf toegeven wat we missen in het leven, en waar we net heel veel behoefte aan hebben. We krijgen eigenlijk de kans om alles wat we de afgelopen maanden hebben gemist, wat we ons de afgelopen tijd hebben ontzegd, om dat terug aan te vullen. We mogen ons weer openstellen voor die dingen die zo belangrijk zijn voor ons, en ons zeker niet laten tegenhouden door bepaalde structuren of relaties in ons leven. Tijd voor verandering dus, het goeie is dat wij er nu helemaal zelf voor kunnen kiezen en dat het ons ook vooruit zal helpen.

Dingen kunnen misschien heel onverwacht gebeuren, maar dit zit al een tijdje onder de oppervlakte. Dit gaat om veranderingen die we eigenlijk al heel lang willen doorvoeren, maar we hebben die behoefte er aan proberen te negeren. En dat kan nu niet langer, we kunnen er niet meer om heen. Wij mogen nu verder gaan, we mogen het nu op een andere manier aanpakken.
Dit gaat om gevoelens die we al lang in ons hebben gehouden, die ons misschien wel stress en spanningen hebben bezorgd de afgelopen maanden. En die spanning wordt nu losgelaten. Onze energie zoekt ruimte en vooral vrijheid. Het is belangrijk dat we beslissingen nemen vanuit ons gevoel, of wat ons wordt ingegeven.


Kiezen voor onszelf, en vanuit dat evenwicht opnieuw verbinden

Vergeet zeker niet dat het belangrijk is dat je je kan uiten. Praat met iemand, ga schrijven, ga iets creatiefs doen,… alles wat jou helpt om jezelf en alles wat je voelt beter te begrijpen. Zorg dat jouw systeem al die opgebouwde spanning kan loslaten. Zorg dat je alles wat je in je gehouden hebt naar buiten kan brengen, dat je je kan uiten, op een manier die voor jou én comfortabel én bevrijdend is.

Het universum wil ons laten voelen wat écht belangrijk is, en de energie maakt ons meer bewust van het belang van kiezen voor onszelf, om pas nadien ons vanuit een eigen evenwicht te gaan verbinden. Vooral problemen in relaties worden uitvergroot omdat we net daar heel goed kunnen zien en voelen wat we missen, wat we willen. En omdat we ook nog eens gevoeliger zijn, gaan we meer aandacht besteden aan onze eigen gevoelswereld. Het zal vooral ons gevoel zijn dat ons zal laten kiezen voor andere dingen, ons zal helpen andere plannen te maken, zodat we de komende maanden ons leven toch een iets andere richting kunnen geven.

Steeds meer mensen worden zich bewust, steeds meer mensen voelen waar hun levensmissie ligt, hun groter doel in dit leven. Deze volle maan, deze supermaan zal ook op dat vlak meer inzichten geven.

De reading kan je de komende dagen bekijken via mijn YouTube kanaal:
Leni - Kracht van Licht

Wil je me graag extra steunen?
Steuntjes en donaties

Graag een korte persoonlijke (video) reading bij volle maan?
Korte persoonlijke reading


© Leni De Chou