Webshop » Nieuwe/Volle maan » Volle maan in Schorpioen - Maansverduistering - 16 mei 2022

Volle maan in Schorpioen - Maansverduistering - 16 mei 2022

We hebben een volle maan in schorpioen en een volledige maansverduistering op 16 mei 2022.

Ik wil jullie eerst en vooral bedanken voor alle verjaardagswensen, berichtjes en kaartjes. Het doet me heel veel plezier om op deze manier gesteund te worden, en het brengt vele fijne lichtjes in deze, voor mij, niet zo makkelijke tijd.

Ook nog even meegeven dat ik aan de persoonlijke video consulten werk, op mijn eigen tempo, en dat ik eerst alle openstaande aanvragen zal afwerken voor ik nieuwe consulten aanbied. Enkel van de korte video’s zal ik een beperkt aantal aanbieden bij deze volle maan en eclips:
Korte persoonlijke reading


Maansverduistering


We hebben een volle maan in het teken Schorpioen, en een volledige maansverduistering op 16 mei. De eclips is in de avond en zal hopelijk te zien zijn bij ons in België en Nederland. Ik zal hier nog wat meer info over delen via de community, via mijn youtube kanaal.

Er wordt gesproken over een bloedmaan, omdat de volle maan een roze, lichtrode kleur krijgt tijdens de verduistering. Dit maakt haar energie zacht, maar toch sterk voelbaar.
En dat wil ik toch wel benadrukken: dat we toegang hebben tot een heel zachte energie, een transformerende energie, maar vooral een energie die ons datgene wil geven wat ons een beter gevoel geeft, wat ons rustiger maakt.
Want door alles wat er sinds de vorige eclips is losgekomen, met de nieuw maan in Stier en de zonsverduistering twee weken geleden, zijn veel mensen héél voorzichtig, extreem op hun hoede, onrustig, nerveus, niet wetende wat er nu écht gaande is. Er is veel frustratie en onrust aanwezig, maar besef dat deze een gevolg is van een grote reiniging, lagere energieën die de afgelopen weken zijn weggehaald, of dingen die zichtbaar zijn geworden zodat ze konden worden opgeruimd.
Wij mogen nu compleet, volledig in onze rust gaan. We zullen dan ook merken dat we ons meer bewust zijn van wat er rondom ons gebeurt, en hoe we met alles wat er op dit moment gebeurt kunnen omgaan. Alleen vanuit onze rust, kunnen we voelen hoe we de dingen kunnen aanpakken, welke keuzes we misschien moeten maken, maar vooral hoe we voor onszelf kunnen zorgen.

Energie van de afgelopen weken

Vorige week is er stevig geschud o.a. door de heftige energie die duidelijk zichtbaar was via de Schumann. Maar daardoor zijn dingen gekeerd, of zijn dingen definitief duidelijk geworden. Dat wil nog niet zeggen dat alles is opgelost, maar het lijkt er op alsof we nu eindelijk weten wat de oorzaak is, hoe bepaalde dingen zijn ontstaan, waarom bepaalde dingen nodig waren, en hoe we het nu kunnen aanpakken, wat de oplossing is, of wat we kunnen doen om het makkelijker te maken, vooral voor onszelf.

Wat ik jullie vooral wil meegeven is: vertrouw op jezelf. Jij weet exact wat goed is voor jou, dus luister naar je lichaam, naar wat jou wordt ingegeven. Kies voor dat wat jou rustig gevoel geeft, en het allerbelangrijkste: voel je niet schuldig als je het doet op je eigen manier. Vertrouw op jezelf en maak jouw keuzes, iedere dag opnieuw, op basis van je gevoel, op basis van wat je in je hebt.

Volle maan in Schorpioen

Maan in Schorpioen, zon in Stier….
We hebben die verhogingen in de energie de afgelopen twee weken kunnen zien en voelen. En nu onze eigen energie is verhoogd, nu alles weer meer gaat stromen, is het belangrijk dat we open staan, dat we het laten gebeuren. Gun jezelf die openheid, het mag nu ook eens makkelijk gaan. Het hoeft niet altijd zwaar en vermoeiend te zijn. Integendeel, we zijn eigenlijk al lang klaar met het moeilijke. We zijn ons al veel meer bewust van wat we kunnen en wat onze mogelijkheden zijn. Alleen worden we van buitenaf nog in onze angst gehouden, waardoor we ons nog net iets te vaak onzeker voelen, onze energie nog niet helemaal stroomt en we ons dus nog moe kunnen voelen. Geef jezelf de tijd om helemaal in die beweging te stappen, om te vertrouwen op jezelf en het leven.

Licht en donker

Deze volle maan in Schorpioen brengt ons een zeer positieve en krachtige energie. Het zal wel een uitdaging zijn, want we zullen dingen zien die niet altijd even fijn zijn. Onthoud dat het belangrijk is dat de waarheid zichtbaar wordt en ook blijft. Het is dus aan ons om hier rustig mee om te gaan. Schorpioen kan ons heel veel laten zien, Schorpioen is licht én donker, en wij kiezen nu vanuit welke energie we hier gaan naar kijken. Vanuit het licht kunnen we het donkere veel beter begrijpen, accepteren zelfs. We gaan donkerdere stukken zien, begrijpen en accepteren. Ze mogen aanwezig zijn, en door het aanvaarden hiervan, worden ze erg zichtbaar.

Wij staan steeds meer in het licht

Vanuit onze eigen donkere stukken kunnen we ook, al was het deels, in het licht gaan staan, om zo onszelf als één geheel te zien, om ook tot een vorm van acceptatie te komen, en zo onze donkere stukken, ervaringen, gevoelens,… meer ruimte te geven. We kunnen alles wat we voelen veel beter begrijpen. Zo krijgen we de kans om de zware energieën van de afgelopen maanden los te laten, en ook alles wat die donkerdere emoties recent heeft gevoed, los te koppelen van onszelf. Alles wat we hebben ervaren en alles wat we vanuit die minder fijne emoties hebben naar boven gehaald, kunnen we nu zien als iets wat niet van onszelf is.

Ook voelen we bij deze volle maan en eclips de dingen en situaties heel helder aan, we zijn zeer intuïtief, kunnen alles helder zien, en kunnen voor onszelf een heel mooi overzicht creëren van wat is,… en van wat niet is,… of niet meer hoeft te zijn. Ons bewustzijn helpt ons om dingen te begrijpen, om in onze rust te gaan en van daaruit ons vertrouwen te vinden. Dit is het vertrouwen in onszelf, ons zelfvertrouwen wat eigenlijk altijd aanwezig is. Maar omdat ons aanvoelen nu zo sterk is, plaatst het ons nu heel erg in het licht.

Aanwezig vanuit hogere zielsverbindingen

Omdat we ons sterker verbonden voelen met ons hoger bewustzijn, en ook ons hartchakra heel erg wordt aangeraakt, krijgen hogere zielsverbindingen en connecties op een dieper niveau meer ruimte. We kunnen dus enorm gaan groeien in een zielsverbinding, of nieuwe contacten aantrekken die veel dieper gaan omdat we net erg die emotionele verbindingen durven aangaan. Heel veel angsten zijn opgelost of afgenomen, heel veel angsten rond verbindingen vanuit gevoel zijn afgenomen. We staan heel erg open, inderdaad vanuit ons licht, vanuit onze meest pure vorm, en daardoor kunnen we weer helemaal die Liefde voelen en vanuit die energie handelen.

Creatieve en motiverende energie

We kunnen heel veel informatie krijgen via dromen, visioenen, of gewoon datgene wat ons wordt ingegeven. Ook een zeer positieve energie voor het creatieve stukje in ons, dus laat je vooral leiden door wat je voelt, en wat je mag ontvangen aan informatie. Ga creatief en intuïtief aan de slag met wat je de afgelopen weken hebt verzameld. Laat je verbeelding spreken en weet dat niets onmogelijk is. Voel ook dat vertrouwen in jezelf, voel die kracht die je nu eindelijk hebt toegelaten, voel je stevig in je zijn, in jouw aanwezigheid. Ik hoop dat jullie deze enorme positieve energie voelen, en ook de energie die binnen in ons is beginnen stromen. Het is ons wezen, onze ziel die eindelijk meer ruimte krijgt en wat we nu eindelijk ook mogen voelen.

Laat niets jou nog tegenhouden om je plaats in te nemen, laat niets jou nog tegenhouden en wees jezelf. Jij weet nu wat je wil, en je weet ook wat je achter je laat. Dit ben jij in je kracht, in je puurste vorm. Laat het nieuwe maar gewoon op je afkomen en misschien nog het belangrijkste: geniet ervan!© Leni De Chou