Webshop » Nieuwe/Volle maan » Volle maan in Maagd - 7 maart 2023

Volle maan in Maagd - 7 maart 2023

Eindelijk, we zijn maart 2023, energetisch gezien een heel belangrijke maand waarin er veel kan gebeuren.

De volle maan in Maagd geeft ons richting om zo het allerbeste uit deze tijd te halen. Ze kan ons ook helpen om zaken anders aan te pakken of een nieuwe structuur te geven. Maan in Maagd laat ons zien wat we nodig hebben om te groeien en verder te evolueren.

Deze tijd vraagt aan iedereen iets anders. Het is belangrijk dat we durven voelen wat we nodig hebben.
Is dit rust, loslaten, naar binnen keren? Of is dit ontdekken en manieren vinden om onze creatieve energie ruimte te geven zodat er nieuwe dingen kunnen ontstaan?
Alles is mogelijk deze maand dus geef je behoeften aandacht en luister naar wat je lichaam, geest, ziel, jou wil vertellen.
We worden op een zeer bijzondere manier geleid door het universum.

Helen en opnieuw energie opbouwen is nog nooit zo sterk aanwezig geweest. We krijgen de kans om helemaal met onszelf in contact te komen en daarin evenwicht te vinden. Heel veel thema’s worden in ons geactiveerd, waardoor we op een heel sterke maar fijne helende manier hiermee aan de slag kunnen.
Door te vertrouwen op onze intuïtie en te luisteren naar onze innerlijke wijsheid kunnen we heel goed voelen wat ons verder kan helpen opbouwen.
In dit aarde teken zorgt de maan ook voor extra ondersteuning, begeleiding en inzichten. De energie van Moeder Aarde is extra aanwezig door de energie van de lente die stilaan voelbaar wordt. Deze kan reeds voedend en verzorgend werken, waardoor we aan kracht winnen.

Met deze volle maan kan heling en balans makkelijker worden. Maar tegelijk kunnen ook oude zaken nog even naar boven komen, om er dan definitief komaf mee te maken, vooral als we niet voldoende voor onszelf hebben gezorgd.

Maan in Maagd helpt ons te herinneren dat ons lichaam een enorme kracht heeft, om te helen en opnieuw te gronden. Om contact te maken met de natuur, met alles wat puur en zuiver is. We kunnen in deze tijd heel goed ons vermogen om te helen en te groeien gaan voelen. We dragen heel veel in ons, en we krijgen nu de kans om te voelen hoe we het allerbeste in onszelf kunnen herkennen zodat we hiermee aan de slag kunnen.

Het is nu even kiezen voor onszelf, heel sterk in die zelf-liefde gaan staan en opkomen voor onszelf en wat voor ons belangrijk is. Onze eigen energie komt nu op de eerste plaats, alleen zo kunnen we deze ook later gaan delen met anderen.

We zijn op weg naar groter, beter en krachtiger. Wees zacht en lief voor jezelf. Wees geduldig.
Stel jezelf open. Het universum zal je laten zien wat jouw mogelijkheden zijn en welke wegen je kan bewandelen. Maak je los van alle structuren, dingen en mensen die jou gespannen maken of die jou net niet die ruimte geven die je nodig hebt om helemaal in de rust te komen. Door het zuiveren en loslaten stel je jezelf energetisch open voor meer, en vooral voor het sterke en stabiele, wat nu zo belangrijk is om ons op te focussen vanuit deze aarde energie.


© Leni De Chou