Webshop » Blog » Info en tips bij een reading/healingsessie » Tips bij het aanvragen van een reading

Tips bij het aanvragen van een reading

Via mijn webshop kan je een reading aanvragen. Dit kan gaan om een fotoreading of een reading via de kaarten.

Graag deel ik enkele tips om de reading zowel voor jou als voor mij makkelijker te laten verlopen.
Als intuïtief reader is het voor mij belangrijk dat ik zuiver kan invoelen op jou en je situatie. Hoe meer ruimte er is in de energie tussen jou en mij, hoe makkelijker ik jouw reading kan beginnen.

Jouw reading op het 'juiste' moment

Bij het begin van de reading vraag ik steeds om toestemming en zuiver ik de ruimte en de kaarten. Soms gebeurt het dat mij wordt aangegeven dat nog niet het juiste moment daar is voor een reading. Meestal krijg ik wél vlot de toestemming na enkele dagen. Hier hoef je je zeker geen zorgen om te maken, dit kan vele redenen hebben.
Weet vooral dat voor alles een tijd, een moment en een plaats is, en dat alles gebeurt op het moment dat het mag gebeuren, op het moment dat de dingen zich op de allerbeste manier kunnen manifesteren. Dit is ook zo bij het opnemen van een reading.

Hou er rekening mee dat bepaalde medicatie, een recente narcose of vaccinatie het moeilijk kunnen maken om contact te maken met jouw energie en dat de wachttijd daardoor iets langer kan zijn. Ook kan ik in zulke gevallen niet garanderen dat de reading zal resoneren met jouw proces en beleving.
!!! Lees meer hierover: extra info

Wat jij kan doen bij je aanvraag

- Neem je tijd bij het aanvragen van je reading. Ga zeker niet overhaast te werk of doe dit niet wanneer je een bepaalde angst, paniek of onzekerheid ervaart. Zorg dat je je reading kan aanvragen vanuit rust, heel open en gegrond. Mocht dit toch niet lukken, contacteer me dan voor een reading met een korte healing vooraf.

- Maak contact met jezelf bij je aanvraag. Maak je intentie helder en zet jezelf open voor de inzichten die naar jou toe mogen komen.

- Geef niet té veel informatie bij een reading. Lange mails met uitgebreide verhalen maken het voor een reader vaak verwarrend, of zorgen ervoor dat de reader zich niet op het allerbelangrijkste gaat focussen.

- Zorg dat je niet gaat 'wachten'. Eens je je reading hebt besteld, laat het dan volledig los en vertrouw er op dat de inzichten naar jou toekomen als het goed is, als het moment daar is. Zo maak je het voor mij makkelijker om contact te maken met jouw energie.

- Mocht je je toch zorgen maken of nerveus zijn omtrent de reading, deel dit dan gerust. Breng mij op de hoogte van wat jou misschien zou kunnen blokkeren. Het is belangrijk dat ook jij volledig in je vertrouwen de reading kan ontvangen. Misschien heb je meer aan een reading in een gesprek of via webcam (zo ontvang je ook de opname).

- Laat de uitkomst van je reading los. Zo geef je de energie en de kaarten de kans om jou te laten zien wat op dat moment het allerbelangrijkste is. Soms mogen eerst 'tussenstappen' duidelijker in beeld komen om jou verder te helpen.
Weet ook dat de informatie op een totaal andere manier naar jou toe kan komen dan verwacht. Zie dit als iets wat je kan gaan ontdekken en dat je via je reading je bewust mag worden van andere opties of manieren om uiteindelijk je geluk te vinden. Dingen komen vaak heel anders naar je toe dan je je had voorgesteld. Laat dus die ene manier waarop je het graag zou willen los. Vaak is er een betere en makkelijkere manier, dus stel je open voor alle mogelijke manieren in het verloop.

- Wees voorzichtig met specifieke toekomstvragen en verwachtingen. Een reading geeft een beeld van het heden en wat voor jou mogelijk is. Dat laatste hangt volledig van jou af. Hoe duidelijk de kaarten ook mogen zijn, jij hebt steeds een keuze.

Tips bij het bekijken/beluisteren van je persoonlijke video consult

- Als reader kan ik jou inzicht en tips meegeven, maar blijf vooral bij je gevoel. Jij weet in het diepst van je zijn wat je kan en mag doen. Daarom mag ik jou ook geen specifiek advies geven en kan ik geen beslissingen nemen in jouw plaats. Wel help ik je graag om een overzicht te krijgen. Ook hier kan een gesprek soms meer gepast zijn.

- Neem je tijd om je reading voor de eerste keer te bekijken. Zorg dat je voldoende rustig en gegrond bent. Laat de informatie even rusten en neem later de tijd om de video meerdere malen te bekijken. Je zal merken dat je er steeds meer details uithaalt. Ga zeker ook je video nog eens bekijken na een aantal weken of maanden. Zo zal je zien hoe je anders in je situatie staat en wat er is veranderd.

- Wees je bewust van de helende werking van een reading. Mijn energie komt bij jou binnen en raakt iets in jou aan. Laat de video gerust een aantal keer lopen zonder audio, of luister enkel naar mijn stem zonder de woorden te interpreteren (zeker een aanrader bij de reading met de q-balls in beeld).

- Hoe verhelderend en helend een reading ook mag zijn, weet dat dit vooral een extra manier is om jou verder te helpen. Een reading is enkel bedoeld voor spiritueel inzicht en begeleiding. Heb je een specifiek probleem of nemen bepaalde zorgen of angsten de overhand, neem dan vooraf even contact met me op. Een reading is bedoeld als ontspanning en hoort fijn en aangenaam te zijn. Durf om meer hulp te vragen indien nodig.

- Een reading vervangt geen medische of psychologische hulp of ondersteuning. Ook financieel en wettelijk advies kan niet worden gegeven via een reading.

- Wil je meer weten over mij en mijn manier van werken? Ga dan zeker eens lezen via mijn website Kracht van Licht