Webshop » Nieuwe/Volle maan » Nieuwe maan in Weegschaal - 25 september 2022

Nieuwe maan in Weegschaal - 25 september 2022

We staan voor een nieuw begin, er gaat heel wat groeien, we kunnen aan veel nieuws beginnen. Centraal staat het verbinden met anderen, waardoor mensen opnieuw gaan samenkomen, of op een andere manier gaan samenwerken. Je kan heel makkelijk verbindingen leggen met mensen die op dezelfde golflengte zitten, waar je dezelfde energie mee deelt.

Sinds de volle maan van twee weken terug is er heel wat gebeurd. We hebben ook zelf kunnen ervaren dat er een heel nieuwe energie is gaan stromen. Zelf heb ik dit heel sterk fysiek ervaren: het loslaten, ontgiften, warmte opwellingen, hoofdpijnen,… mijn lichaam dat op zoek ging naar een ander ritme, en behoorlijk wat tijd nodig had om zich aan te passen.
Je gezond voelen, je goed voelen in je vel is nog steeds erg belangrijk. September is een maand van ontgiften, reinigen, schoonmaken,… Dat kan het makkelijker maken om door bepaalde processen van loslaten te gaan, dus besteed voldoende aandacht aan jezelf en zorg voor regelmatige rustpunten zodat je heel goed kan voelen wat jij nodig hebt en welke signalen je lichaam je geeft.
Momenteel gebeurt er energetisch veel rond het voorhoofdchakra, zonnevlecht en sacrale chakra. Dat kan zorgen voor hoofdpijnen, druk in het hoofd, duizeligheid of verwardheid. Maag en darmen zijn extra actief omdat hun energie ook helpt bij loslaten en ontgiften. Als het kan, eet licht bij deze nieuwe maan. Zo geef je ook energetisch aan hoe je de komende maanden wil gaan ervaren.

We staan extra open voor energieën van buitenaf, maar dit kan je ook positief gebruiken. Zoek mensen op die jou rust geven of waarbij je een ruim en veilig gevoel krijgt. Vanuit die energie kan je mooie (nieuwe) verbindingen maken.

Met maan in Weegschaal staat het sociale leven centraal. Ook communicatie is belangrijk. Zeg wat je denkt, wat je voelt, wat voor jou belangrijk is. Niet zozeer met als doel de ander iets te laten begrijpen, maar wel met de intentie om iets naar buiten te brengen. Op die manier zet je je eigen energie steviger neer. Voel het evenwicht in jezelf en durf jezelf te laten zien en horen, zonder je zorgen te maken over wat anderen van je denken. Durf een stap naar voor zetten en wees trots op jezelf. Hou je energie wel mooi bij jezelf door je aandacht bij je hart te houden. Wees aanwezig vanuit een stabiele en liefdevolle energie. Deel je energie met anderen, maar voel hierin ook je kracht. Voel hoe je ook hierin heel onafhankelijk bent geworden. We kunnen ons nu op een heel andere manier openstellen, waardoor we meer gelijkwaardige relaties zullen aantrekken. Denk ook aan de dingen en situaties in je leven. Vanuit dit evenwicht kan je zaken aantrekken die veel meer bij je passen, of je op een heel krachtige manier kunnen ondersteunen.
Let op je houding, voel wat je uitstraalt en met welke intentie je dingen doet. Je hoeft niet altijd te spreken. Je kan, zeker in deze tijd, heel makkelijk je energie delen, en zo iets positief teweeg brengen. Wees je dus bewust van je eigen energie, je eigen-waarde, maar ook je oprechtheid en eerlijkheid.
In deze tijd kunnen we trouwens niet anders omdat de algemene energie vraagt om open en eerlijk te zijn. We laten een periode achter ons waarin we vaak een rol moesten aannemen, en waarin we haast niet anders konden dan mee te draaien in een systeem en ons aan te passen, en onszelf en onze eigen energie te onderdrukken. Dit alles wordt nu doorbroken, waardoor er veel meer ruimte ontstaat, en alleen alles wat vanuit een oprechte en open energie naar buiten wordt gebracht, kan verder groeien. Zorg dus dat alles wat je doet helemaal van jou is. Zorg dat het van binnenuit komt. Je zal hier een enorme rust bij voelen. Dit is een gevolg van de verbinding met onszelf die we hebben hersteld en versterkt. We hoeven niet meer bang te zijn om alleen achter te blijven omdat we meer gegrond zijn, vanuit onze hartsenergie. Net door het herstellen van de energie met onszelf, en daardoor ook de verbinding met de aarde en de kosmos, hebben we onszelf heel zelfstandig in het leven geplaatst en zijn we niet meer afhankelijk van bepaalde zaken. We zijn steeds meer vastberaden en voelen ook heel goed aan wat juist is, voor onszelf maar ook voor het collectief.

De video met reading volgt later deze week. Graag kijk ik dan ook eens naar de energie van het begin van de herfst.

Komende zaterdag en maandag doe ik weer enkele korte healingsessies.
Reserveer je plaatsje via de online agenda:
Online agenda
En bestel je healingsessie via mijn website:
Korte healingsessie


© Leni De Chou