Webshop » Nieuwe/Volle maan » Nieuwe maan in Kreeft - 29 juni 2022

Nieuwe maan in Kreeft - 29 juni 2022

Een nieuwe maan, een nieuw begin, een tijd om uit te maken wat we willen in beweging brengen, wat we willen verder zetten, wat we willen veranderen, wat we willen vormgeven.

Deze nieuwe maan in Kreeft kan wat zwaar aanvoelen. We kunnen het gevoel hebben dat de dingen nog niet echt bewegen, dat we ter plaatse blijven trappelen.
Dit gevoel van vastzitten is eigenlijk aanwezig omdat het universum wil dat we even stilstaan, dat we onze tijd nemen om de dingen nu helemaal goed aan te pakken. We mogen niet té snel vooruit gaan. Even de tijd nemen om te voelen wat we willen, om dingen te plannen. Het is belangrijk dat als we iets doen, dat we dat goed doen. Dus veel ondernemen, of heel erg snel en maar half werk afleveren, zal ons niet verder helpen.


Zelf-liefde en genieten

Dus vandaar, helemaal tot onszelf komen, voelen wat we voelen, de tijd nemen om rondom ons te kijken, alles in ons op te nemen. Maan in Kreeft maakt ons ook extra gevoelig, waardoor onderdrukte of onbewuste gevoelens plots naar boven kunnen komen.
Ga bij deze nieuwe maan eens een gesprek aan met jezelf. Deze nieuwe maan helpt ons om heel makkelijk contact te maken met ons hogere zelf. Met de nieuwe maan is het belangrijk dat we naar binnen gaan. We kunnen heel goed voelen wat wij nodig hebben en hoe we dat kunnen aantrekken. Snel willen gaan is zeker geen goed idee met deze energie.
Ook mogen we nog meer leren om plezier te hebben in het moment. Het is alsof de energie onze aandacht even wil weghalen van de toekomst, alsof we nog meer in het huidige moment mogen komen. Nog eens alles open en eerlijk voelen, maar ook beseffen dat we al een fijne tijd kunnen hebben met alles wat nu in ons  leven is. We mogen nog leren dat het fijn is om eens voor onszelf te zorgen, om nog heel even rustig aan te doen, op een zachte en liefdevolle manier contact maken met onszelf.


Een andere manier van verbinden

En dat is ook wat de nieuwe maan ons wil laten voelen. We leren nu om ons op een andere manier te verbinden,  met alles om ons heen, ook met onszelf. We zullen daarin de vrijheid vinden die we de afgelopen maanden zo erg hebben gezocht. We zullen nu kunnen kiezen hoe we ons verbinden, met welke dingen in ons leven, met welke mensen. We zullen steeds meer die vrijheid gaan voelen om ergens van weg te stappen als het ons geen compleet gevoel geeft.
Hoe meer we voor onszelf kiezen, hoe meer we kunnen merken dat bepaalde relaties niet meer werken. Ook in (hogere) zielsverbindingen kan deze energie voor wat spanning of onenigheid zorgen. Weet dat dit tijdelijk is en probeer je zoveel als mogelijk op je eigen proces te richten.


Langzaam maar zeker

Geniet vooral van het nu, er is geen reden om gehaast te zijn. We mogen wat vertragen, nog dieper in onszelf duiken, nog meer gaan voelen. Vooral omdat we iets positiefs afronden, we hebben iets voltooid, en we kunnen heel binnenkort heel concrete, aardse dingen gaan doen, en het hogere in onszelf aanspreken om heel concrete dingen neer te zetten.
Maar voor nu, stap voor stap, geniet van de dingen die er nu al zijn, zoek het plezier op, zorg dat jij het naar je zin hebt, dat je lekker in je vel zit, en laat gebeuren.


Lichtcirkel en persoonlijke consulten

Komende week plaats ik een lichtcirkel met de Love Flow. Ik laat jullie nog weten hoe je kan deelnemen.
Als je graag op de hoogte wordt gehouden via email, laat het me dan weten door een berichtje te sturen naar info@leniconsulting.be

Ik doe zoals altijd ook enkele korte persoonlijke video consulten. Deze zullen worden opgenomen op donderdag en vrijdag, na de nieuwe maan:
Kort persoonlijke video reading

Wil je me extra steunen? Dan kan dit via deze weg:
Steuntjes en donaties© Leni De Chou