Webshop » Blog » Energie in 2022 » Hartenergie Oktober 2022

Hartenergie Oktober 2022

Met de energie van de nieuwe maan bevinden we ons op een kantelpunt...
We worden enorm geraakt in ons hart. Vele harten openen zich, waardoor meerdere zielen mekaar vinden. Een nieuwe energie zorgt ervoor dat deze verbindingen tot stand kunnen komen, of dat reeds bestaande connecties kunnen verder groeien.
Venus is de heersende planeet van Weegschaal, en de stand van deze planeet zorgt voor een shift. Niet alleen op vlak van liefde, maar ook alles wat te maken heeft met dromen, wensen en verlangens wordt naar een hoger niveau getild.
Dat kan ervoor zorgen dat we ons meer bewust worden van wat we willen en wat ons een goed gevoel geeft. Tegelijk kunnen we merken dat alles waar we ooit aan begonnen zijn, vanuit een bepaald verlangen, of met een bepaald doel, niet meer onze richting is. We verlangen naar meer en beter, omdat wij zijn doorgegroeid. Daardoor kunnen we de behoefte voelen om onze weg anders verder te zetten, of misschien zelfs voor iets heel anders te kiezen. Ons hart wil dat we kiezen voor onszelf, en voor alles wat ons de ruimte geeft om nog meer te gaan verbinden vanuit gevoel.
Ons hart kan onrustig voelen als we proberen vast te houden aan bekende zaken, of als we te rationeel proberen verder te gaan. Een hogere hartslag, vermoeidheid of benauwdheid kunnen aangeven dat jouw hart meer ruimte wil en klaar is om oprechte verbinding te voelen. Neem de tijd om hier bij stil te staan.

Liefs,
Leni