Webshop » Access Bars healing

Access Bars behandeling

Deze vorm van behandeling helpt je om negatieve patronen om te zetten in een positieve en vrije manier van leven en denken. Zo ga je meer open staan voor fijne en positieve ervaringen. Je gaat meer leven vanuit het heden, en kan makkelijker het verleden loslaten, waardoor dit geen invloed meer heeft op je toekomst.

Tijdens een behandeling worden verschillende punten op je hoofd en lichaam lichtjes aangeraakt, waardoor meridianen worden schoongemaakt. Zo kan jouw eigen energie weer vrij stromen en kom je dichter bij jezelf. Alle gedachten, gewoontes, overtuigingen,... die je ooit hebt gehad, maar niet resoneren met jouw 'zijn', worden losgemaakt.
Zo komen bij een volledige behandeling een aantal thema's aan bod: bewustzijn, controle, creativiteit, kracht, relaties, seksualiteit, geld en materie, zelf-liefde,...

In mijn praktijk werk ik via een combinatie van technieken gebaseerd op healingmethodes die ik in de loop der jaren heb leren kennen. De combinatie van clearing/healing van het energieveld, samen met het aanraken van bepaalde punten op het lichaam, die men o.a. terugvindt in de kinesiologie en Access Consciousness, zorgen voor een makkelijke manier van ontspannen en loslaten. Tijdens een algemene healing geeft jouw lichaam aan wat het nodig heeft en stem ik me daar volledig op af.

In ons leven worden we vaak geblokkeerd door onze eigen overtuigingen en gedachten. Dit zijn zaken die ons zijn aangeleerd, die we hebben overgenomen van anderen, of die we met ons meedragen vanuit ervaringen uit het verleden. Hierdoor zijn we niet in staat om helemaal open te staan voor nieuwe, positieve en verfrissende dingen, mensen en situaties.
Door deze zaken los te maken kunnen we die fijne zaken weer aantrekken en in ons leven toelaten.

Tijdens een behandeling lig je ontspannen op een massagetafel en worden punten op je lichaam één voor één lichtjes aangeraakt. Dit werkt in de eerste plaats erg ontspannend, je hoofd wordt leeg gemaakt en stilaan kom je open te staan voor alle nieuwe, positieve energie.
Een algemene clearing/healing maakt je energieveld schoon waardoor je bevrijdt wordt van alle energieën die jou op één of andere manier tegenhouden om krachtig in het leven te staan.
Je lichaam en geest krijgen ook de kans om alles wat je vanaf je kindertijd, misschien ook in vorige levens, hebt opgeslagen, los te laten. Verleden, heden en toekomst worden van mekaar gescheiden, waardoor je meer in het heden aanwezig bent, maar ook jouw verleden veel minder invloed zal hebben op je toekomst.
Het voelt een beetje als een ontspannende massage, waarbij er binnenin jezelf, op een heel ander niveau, ook dingen worden aangeraakt, waardoor de energie op ieder ander niveau kan gaan stromen.

Meerdere behandelingen zijn mogelijk, al heb je bij een eerste behandeling al een flinke schoonmaak.
Vanaf een tweede behandeling kan er specifieker worden gewerkt rond bepaalde thema's of blokkades.

Voor wie al langer met healing bezig is kan een behandeling je naar een nog dieper level van bewustzijn brengen.
Voor wie dit een eerste ervaring is met healing en energetisch werk, zal een behandeling vooral fysieke, emotionele en mentale blokkades doen verminderen en uiteindelijk verdwijnen.

De behandeling kan ook in een verkorte vorm worden gegeven (liefst na minimaal 1 volledige behandeling) waarbij de aandacht wordt gelegd op ontspanning.

Duur van een volledige behandeling: 60 à 75 minuten

Nieuw! Zet je healing kracht bij met de Q-ball!
Lees hier meer.

Basis Energetisch werk - Access Bars workshop

Tijdens deze workshop leer je in hoe je energie kan aanvoelen en hoe je bepaalde punten toepast, zowel voor een ontspanningsbehandeling als voor een complete healing.
- Eerste avond: introductie + aanvoelen en sturen van de energie, samen met een ontspanningsbehandeling
- Tweede avond: aanleren van de volledige behandeling.
Deze behandeling kan je aanleren door middel van een proefpersoon.
Je kan er uiteraard ook voor kiezen om de workshop te volgen met een partner. Zo kan deze eventueel over drie avonden worden gegeven, aan een lagere prijs.
Aangeraden is om vooraf al 2 volledige behandelingen te hebben gevolgd.

Workshop 1 persoon (2 avonden): 220 euro
Workshop 2 personen (eventueel over 3 avonden): 340 euro

(prijs inclusief btw)

Bekijk de vrije avonden via 'agenda'. Data zijn bespreekbaar.